Dotační zpravodaj pro obce a podniky
19.7.2023
Pro podnikatele připravujeme výzvu na pořízení technologií a zařízení
25.7.2023
Dotační zpravodaj pro obce a podniky
19.7.2023
Pro podnikatele připravujeme výzvu na pořízení technologií a zařízení
25.7.2023

Aktuality


 


Zveme Vás na Divadelní léto ve stodole

 

Divadelní sezóna ve stodole Lučního Baru v Krásné Lípě právě začíná. Těšit se můžete na čtyři divadelní představení.

Celou letní scénu ve stodole Lučního baru v Krásné Lípě otevírá, již skoro legendárním představením SEX od Pavla Kohouta. Představení ochotnického spolku ŽUMPA Nučice, které můžete shlédnout ve středu 26. 7. 2023 od 19hod, si z celostátní přehlídky amatérského činoherního a hudebního divadla Divadelní Piknik Volyně přivezlo rekordních 10 cen (režie, dramaturgie, výprava, 6x herectví a za inscenaci).

SEX - Komediálně dramatická amoleta o jednom (posledním) dějství. Sextet partyzánů v zemljance v pražské Stromovce. Příprava zásadního činu, hesla, hlídky, konspirace, amádová furniklovice na rušně – a slova, slova, slova. „Vážení, já bych si taky radši vařil nebo si psal nebo si chodil pozdě, ale když budem vařit, psát a chodit pozdě všichni, tak ten vlak nevyhodíme nikdy!“ 

Představení vzniklo společnými silami divadelních souborů – Ochotnický spolek ŽUMPA, Divadlo Máj Praha, Divadelní soubor Ragueneau Plzeň a Divadelní soubor Hraničář Rumburk.

 

V rámci DIVADELNÍHO LÉTA VE STODOLE se můžete těšit na další představení:

9. 8. 2023 Michaela Doleželová, Roman Vencl: KRÁLOVNY

Tragikomedie propojená hudební zpovědí i sloganem "Kde je humor, je i naděje." Tři ženy které, byly v nedávné době vystaveny zlomovým životním okamžikům a teď stojí před nelehkým úkolem – naučit se žít své nové životy. Divadelní soubor HRANIČÁŘ Rumburk.

 23. 8. 2023 Pavel Kohout: KYANID O PÁTÉ

Komorní drama o osudovém setkání dvou žen, které svedly dohromady netušené vazby z minulosti. Divadelní spolek Vojan Desná – Mladá haluz.

30. 8. 2023 Ladislav Smoček: PODIVNÉ ODPOLEDNE DR. ZVONKA BURKEHO

Groteskně černá komedie o místě, na němž všichni i přes své rozdíly musíme žít společně. Divadelní soubor HRANIČÁŘ Rumburk.

Cena za jednotlivé představení je 120 Kč. Pro milovníky divadla je připravena zvýhodněná permanentka na všechna představení za 350Kč.

Prosíme zaparkujte své auto pod kopcem u Schindlerovy pletárny (nebo jinde ve městě) a nahoru do Lučního baru se projděte pěšky.

Projekt se uskuteční s finanční podporou z programu Podpora komunitního života na venkově v MAS Český sever pro rok 2023. Program podporuje zejména spolkovou činnost a drobný komunitní život v obcích na území místní akční skupiny v obcích Ústeckého kraje.